Конфигуратор

Решения на G&G за стандартни системи за екстракция

За широк спектър от индустрии

Нашето решение за навсякъде, където се утаява прах

Нашите филтри се използват в широк спектър от индустрии. Те защитават околната среда и здравето на хората, като осигуряват чистотата на въздуха в процеса.

В рамките на нашето продуктово портфолио и експертен опит ние търсим технически подходящи решения за всяка задача в областта на индустриалното обезпрашаване. Независимо дали става въпрос за извличане на прах от заваряване, шлайфане, стърготини, текстилен прах или леярски прах, ние винаги намираме ефективно, рентабилно и енергийно балансирано решение. На пазара има много филтриращи устройства, но те не винаги носят комфорт и спокойствие на потребителя. Ние можем да ви посъветваме, моля, свържете се с нас.

Свържете се с нас

Качество, функционалност, дизайн и ниски експлоатационни разходи

Всички тези аспекти са важни за нас и ние им отдаваме най-голямо значение. Всяко приложение трябва да бъде реализирано по такъв начин, че не само да работи безупречно, но и да е представително. Уверяваме се, че филтриращата площ е с правилния размер за всяко приложение и че филтърните единици имат нисък спад на работното налягане. Разглеждаме всеки допълнителен kW електроенергия, консумиран поради висок пад на налягането на филтриращия материал, като личен провал.

Търсим глобални бизнес партньори: присъединете се към нас и разширете бизнеса си в международен план

В днешния взаимосвързан свят е необходимо постоянно търсене на нови пазари и възможности за растеж и разширяване. Ето защо се обръщаме към потенциални бизнес партньори от цял свят, които се интересуват от сътрудничество с нас в рамките на нашето взаимно проспериращо сътрудничество.

Форма за контакт BG
Mapa evropy