Конфигуратор

Специфични за G&G решения "до ключ

От проектирането на параметрите на процеса, през проектирането до внедряването, пускането в експлоатация и обслужването.

Ние не сме просто производители. Можем също така да изчисляваме и проектираме технологично оборудване.

Всички наши отдели работят заедно по един проект. От дизайна до наемането на технологии.

Предлагаме проектиране, изграждане, производство и монтаж на технологични линии за извличане, сепариране и рециклиране на отпадъци според спецификациите на клиента. В проекта се стараем максимално да използваме собствените си продукти, върху които имаме пълен контрол. Сътрудничим си със специалисти от университетската среда, както и със специалисти в специфични области. Използваме най-съвременния софтуер за механични, процесни и шумови симулации. Наслаждаваме се на предизвикателството на взискателните задачи и високите очаквания.

Свържете се с нас

Важен е не само резултатът, но и пътят до него.

От възлагането на проекта до неговото изпълнение се изразходват хиляди часове за проектиране, обработка и реално изпълнение на работата. Доверието на инвеститора към изпълнителя е от решаващо значение, а ние ценим това доверие и няма да го подведем. Нашите резултати говорят сами за себе си. Ако обмисляте изграждането на линия за преработка на отпадъци, свържете се с нас!

Търсим глобални бизнес партньори: присъединете се към нас и разширете бизнеса си в международен план

В днешния взаимосвързан свят е необходимо постоянно търсене на нови пазари и възможности за растеж и разширяване. Ето защо се обръщаме към потенциални бизнес партньори от цял свят, които се интересуват от сътрудничество с нас в рамките на нашето взаимно проспериращо сътрудничество.

Форма за контакт BG
Mapa evropy

Нашите партньори

Tenmat Ltd.
INDUFIL HUNGÁRIA KFT.
TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.
Luwex, a.s.
GreMi KLIMA, s.r.o.
TRANSPORTA Technology s.r.o.
ADK Klima s.r.o.
Deuzer
Всички партньори