Обслужване

Обслужването на филтриращото оборудване е също толкова важно за нас, колкото продажбата или инсталирането на нови изпускателни системи. Подхождаме професионално към сервизните дейности – решаваме както воденето на записи за историята на обслужване на филтъра, така и подобряването на системата ASF – система за самодиагностика на филтри, която автоматично прогнозира бъдещи неизправности на машината. Извършваме сервизни дейности за собствените си продукти, но също така обслужваме филтри от други производители, така че клиентът да бъде изцяло обгрижен. Нашият сервизен отдел осигурява и подмяна на филтърни среди за филтърни единици от нашето производство, както и подмяна на филтри от други производители. Ние също така предоставяме услуги за динамично балансиране на вентилатори и механичен ремонт на филтърни блокове.

Обслужване
Система за самодиагностика на филтъра ASF
01

Система за самодиагностика на филтъра ASF


Управлявате ли филтрационна инсталация, от която зависи вашата производствена технология? В случай на отказ на технологията за филтриране, принудени ли сте да изключите производствената линия? Толкова ли е важна за вас чистотата на работната среда, че да не можете да си позволите непланирани прекъсвания на технологията за филтриране? Разполагаме с идеалната система за самодиагностичен филтър ASF за вас.
Смяна на филтърна среда
02

Смяна на филтърна среда


Нашият сервизен отдел осигурява подмяна на филтърната среда във филтърните блокове от нашето производство, но също така и подмяна на филтри от други производители. Поддържаме основни резервни части за филтри G&G на склад, обикновено предоставяме части за обслужване на филтри от други производители в рамките на една до две седмици. С варианта на договор за услуга SERVIS 24 всички необходими материали се съхраняват в нашия склад или в склада на клиента.
Механични ремонти на филтърни възли
03

Механични ремонти на филтърни възли


Нашият обслужващ персонал извършва механични ремонти на филтрационни системи. Механични повреди възникват главно поради извличането на абразивен прах и високите скорости на извличане.
Динамично балансиране на вентилаторите
04

Динамично балансиране на вентилаторите


Ние се фокусираме върху неразглобяемото балансиране на роторите на вентилаторите. Заваряваме вентилатори за транспортиране и радиални вентилатори. Ние сме специализирани в балансирането на вентилатори в системи за филтриране директно при клиенти, по неразглобяем начин.
Ценова листа на операциите по обслужване
05

Ценова листа на операциите по обслужване


Ценоразпис на основни сервизни части като джобове за филтри, филтърни торби, филтърни маркучи и патрони, разпределителни втулки. Ценова листа на основните операции и почасовите ставки на сервизните техници. Пример за разработен план за обслужване на оператори на технология за филтриране.

Демонстрация на нашето оборудване на практика

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Ние сме g&g filtration

G&G разработва и произвежда продукти в областта на промишленото изсмукване и филтриране на въздух. G&G е основана съвместно от Ing. Radek Veselý и Ing. Miloš Gregor с единствената цел – производството на филтрираща технология за международни пазари.

Повече за нас

G&G filtration
филтрация за целия свят

G&G Výroba

Имаме още много! Вижте нашия каталог