Заварени тръби за въздухотехника

Производство на заварени въздухопроводи, съгласно изискванията на клиента. Произвеждаме заварени въздухопроводи SKII и SKIII. Специализирали сме се в заварени въздухопроводи от неръждаема стомана за използване при високи температури или хранително-вкусовата промишленост.

Нашата компания произвежда заварени въздухопроводи за използване в приложения за промишлено изсмукване и филтриране на въздух. Подготвяме проектни предложения, конструктивна и производствена документация за всички компоненти на тръбопроводите за нашите клиенти. От специални компоненти произвеждаме двустенни колена и разклонения. Тези компоненти се използват в специални приложения за изсмукване на високоабразивен прах. Специализирали сме се в заварени тръбопроводи от неръждаема стомана за използване при високи температури или хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост.

Устойчивостта на налягане на заварени тръбопроводи е определена чрез софтуерно моделиране с безопасност 1,5 и като производител гарантираме следните стойности:

  • Устойчивост на налягане на продукта без трайни повреди при дебелина на материала t= 1,5 mm е 46 350 Pa
  • Устойчивост на налягане на продукта без трайни повреди при дебелина на материала t= 2,0 mm е 57 960 Pa
  • Устойчивост на налягане без трайни повреди при дебелина на материала t= 3,0 mm е 62 315 Pa

Нашите компоненти за всмукателния тръбопровод могат да се използват за прилагане на изсмукване на взривоопасен прах, при които минималната устойчивост на налягане на тръбопровода се определя от възможна експлозия. Тръбопроводът с изискване устойчивост на налягане е разположен между филтриращото устройство и възвратната клапа, която предотвратява разпространението на вълната под налягане в смукателния тръбопровод до места, където операторът може да присъства на работното място.

Други референции

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.