Изсмукване при заваряване и шлайфане

Референтна реализация на технология за изсмукване при заваряване и шлайфане с помощта на филтриращо оборудване G&G Jet BAG наше производство. При прилагане на изсмукване от заваряващо производство гарантираме дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда, минимум 3 до 5 години работа на филтриращото устройство. Филтърът е оборудван с интелигентно управляващо устройство за регенерация, което спестява разходите за сгъстен въздух.

Важна опция е използването на нашето филтриращо оборудване G&G Jet BAG за прилагане изсмукване при заваряване и шлайфане. Филтриращото устройство е оборудвано с плоски текстилни ръкави и регенерирано автоматично с помощта на сгъстен въздух. Конструкцията на филтъра е проектирана така, че изсмукваният въздух с примеси преминава филтрираща кутия в направление надолу. Проектираният поток помага за отвеждане на отделения прах в направление на бункера и намалява загубата на налягане във филтриращата среда. Регенерацията на филтриращата среда се контролира от интелигентен блок, който задейства регенерацията само в случай на увеличаване на загубите на налягане. При ниски загуби на налягане филтриращото устройство не регенерира и така се спестяват разходите за сгъстен въздух. С увеличаване на загубата на налягане расте и интензитетът на регенерация с помощта на импулси сгъстен въздух.

Филтриращо оборудване за изсмукване при заваряване и шлайфане

Филтриращото оборудване G&G Jet BAG, приложимо за изсмукване при заваряване, е изгодно за собственика със своите ниски разходи за подмяна на филтриращата среда и дългия експлоатационен живот на филтърните ръкави. Като филтрираща среда се използват плоски филтърни ръкави от нетъкан текстил с повърхностно тегло най-малко 500g/m2. Като производител за изсмукване от заваръчно производство гарантираме дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда, минимално 22 000 работни часа. При изсмукване в автомобилната индустрия, при заваряване на мазни железни листове, е необходимо да се включи преди филтриращото устройство станцията за дозиране на сорбент. Сорбентната станция осигурява дозиране на сорбент CaOH2 в смукателния тръбопровод преди филтъра. Тази система изсушава мазнината от праха и увеличава регенеративната способност на филтъра.

Други референции

Обезпрашаване на каменна кариера

Partner: Обезпрашаване на каменна кариера

Филтърът G&G Fan BAG e оборудван с атмосферна регенерация на филтриращата среда. Регенерацията се осигурява от регенерираща количка и вентилатор…

Филтър за димни газове за енергетика

Partner: Филтър за димни газове за енергетика

Филтърът G&G Ceramic JET e снабден с керамични филтриращи пръти с температурна устойчивост 1200°C. Филтърът е пряко проектиран за обезпрашаване…

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.