Изсмукване на пластмасов прах

Partner: Изсмукване на пластмасов прах

Опция в областта на изсмукване и филтриране на пластмасов прах.

Наше текстилно филтриращо устройство с автоматична регенерация на филтриращата среда чрез сгъстен въздух, улавяйки филтрата в биг бег. Връщане на филтрирания въздух обратно в работното пространство.

Нашата доставка включва производство и реализация на филтриращо оборудване за изсмукване на пластмасов прах тип G&G Jet BAG. Филтриращото устройство е предназначено за разполагане на открито без необходимост от навес. Филтърът е оборудван с автоматична регенерация на филтриращата среда (плоски текстилни маркучи) с помощта на импулси на сгъстен въздух. Филтриращото оборудване е снабдено с бункер за филтрата, завършващ с ротационен питател с изпадане в биг бег. Филтърът е поставен върху стоманена конструкция

По отношение въздушния поток вътре във филтъра и загубите на налягане във филтриращата система, концепцията на филтърния блок е избрана така, че преминаващият въздух да влезе във филтърния блок в горната част на филтъра и да излезе филтриран в долната част на филтриращото оборудване. Потокът във филтърната камера е отгоре надолу, което значително помага за отвеждане на праха към бункера, което при изсмукване на пластмасов прах е ключово. Тази концепция намалява загубата на налягане на филтриращата среда.

Ние гарантираме дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда при прилагане на изсмукване на пластмасов прах. Най-малко 5 години експлоатация на филтриращото оборудване. Стараем се инсталирането на нашето филтриращо оборудване да не води до ненужни разходи за потребителя, възникващи от постоянната необходима подмяна на филтриращата среда.

Пластмасовият прах е много фин, лек и склонен към образуване на свод в бункера на филтъра. Важно е регенерирането на филтъра да се извършва непрекъснато, така че филтриращото устройство да има постепенен наклон на бункера и непрекъснато отстраняване на прах, за предотвратяване на запушване в бункера на филтъра.

Монтажът на филтриращото оборудване се осигури от нашия изпълнителен партньор G&G filtration CZ, s.r.o.

Други референции

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.