Изсмукване на пластмасов прах

Partner: Изсмукване на пластмасов прах

Опция в областта на изсмукване и филтриране на пластмасов прах.

Наше текстилно филтриращо устройство с автоматична регенерация на филтриращата среда чрез сгъстен въздух, улавяйки филтрата в биг бег. Връщане на филтрирания въздух обратно в работното пространство.

Нашата доставка включва производство и реализация на филтриращо оборудване за изсмукване на пластмасов прах тип G&G Jet BAG. Филтриращото устройство е предназначено за разполагане на открито без необходимост от навес. Филтърът е оборудван с автоматична регенерация на филтриращата среда (плоски текстилни маркучи) с помощта на импулси на сгъстен въздух. Филтриращото оборудване е снабдено с бункер за филтрата, завършващ с ротационен питател с изпадане в биг бег. Филтърът е поставен върху стоманена конструкция

По отношение въздушния поток вътре във филтъра и загубите на налягане във филтриращата система, концепцията на филтърния блок е избрана така, че преминаващият въздух да влезе във филтърния блок в горната част на филтъра и да излезе филтриран в долната част на филтриращото оборудване. Потокът във филтърната камера е отгоре надолу, което значително помага за отвеждане на праха към бункера, което при изсмукване на пластмасов прах е ключово. Тази концепция намалява загубата на налягане на филтриращата среда.

Ние гарантираме дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда при прилагане на изсмукване на пластмасов прах. Най-малко 5 години експлоатация на филтриращото оборудване. Стараем се инсталирането на нашето филтриращо оборудване да не води до ненужни разходи за потребителя, възникващи от постоянната необходима подмяна на филтриращата среда.

Пластмасовият прах е много фин, лек и склонен към образуване на свод в бункера на филтъра. Важно е регенерирането на филтъра да се извършва непрекъснато, така че филтриращото устройство да има постепенен наклон на бункера и непрекъснато отстраняване на прах, за предотвратяване на запушване в бункера на филтъра.

Монтажът на филтриращото оборудване се осигури от нашия изпълнителен партньор G&G filtration CZ, s.r.o.

Други референции

Обезпрашаване на линия за трошене на корабокрушение

Partner: Обезпрашаване на линия за трошене на корабокрушение

След това въздухът се отвежда към циклонни сепаратори, където грубите частици от леката фракция се отделят. Уловените по този начин…

Топлоизолация на тръби

Partner: Топлоизолация на тръби

В същото време топлоизолацията на тръбопровода предотвратява охлаждането на газа в тръбопроводите и допринася за намаляване или елиминиране на възможността…

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.