Филтриращо оборудване за изсмукване на дървени стърготини

Partner: Филтриращо оборудване за изсмукване на дървени стърготини

Наша референтна инсталация на филтриращо оборудване GREFILT VAC за изсмукване на стърготини при дървообработване.

Това е устройство за вакуумна филтрация, оборудвано с автоматична регенерация на филтриращите ръкави с помощта на пневматични вибрационни валяци. Филтриращото устройство е оборудвано с взривни мембрани за освобождаване на вълната под налягане във външната среда.

Срок на инсталиране 4Q/2019

Предметът на нашата поръчка беше производството на два филтриращи блока за изсмукване на стърготини при дървообработване. Филтриращите блокове са разположени върху носещата стоманена конструкция също от нашето производство. За да отговаря концепцията за изсмукване на изискванията на инвеститора е използвано едно филтриращо устройство с конструкция на надналягане и едно устройство с конструкция подналягане. И в двата случая филтриращите устройства са оборудвани за изсмукване на взривоопасен прах със система за освобождаване на вълна под налягане във външната среда. Разработихме филтриращите устройства за нашия партньор – компания GreMi KLIMA, s.r.o., който е генерален доставчик на системата за изсмукване на дървени стърготини за крайния клиент.

Оборудване за филтриране с вакуум GREFILT VAC

Произвежданото от нас филтриращо оборудване GREFILT VAC е филтриращо оборудване, предназначено за изсмукване в дървообработващи предприятия. Филтриращото устройство е оборудвано с автоматична регенерация на филтриращата среда с помощта на пневматичен вибриращ валяк или с помощта на сгъстен въздух. За прилагане на изсмукване на дървени стърготини при най-взискателните производства, филтърните блокове са оборудвани с комбинация на системите за регенерация – както с помощта на продухване на филтриращите ръкави със сгъстен въздух, така и система за вибрационна регенерация. Комбинацията на две системи за регенерация допринася за спестяване на сгъстен въздух при работа на филтриращото оборудване. Ако загубата на налягане на филтриращите ръкави е ниска, филтриращата система регенерира само с помощта на вибрации изтръскване. Когато спадът на налягането на филтърната среда се увеличи, регенериращата система се активира автоматично с помощта на сгъстен въздух. Във филтриращото устройството с подналянане има вентилатор, разположен на чистата страна на филтриращото устройство. Използваните изсмукващи вентилатори са избрани с висока ефективност и възможност за регулиране мощността на изсмукване с помощта на честотен преобразувател.

Други референции

Обезпрашаване на линия за трошене на корабокрушение

Partner: Обезпрашаване на линия за трошене на корабокрушение

След това въздухът се отвежда към циклонни сепаратори, където грубите частици от леката фракция се отделят. Уловените по този начин…

Топлоизолация на тръби

Partner: Топлоизолация на тръби

В същото време топлоизолацията на тръбопровода предотвратява охлаждането на газа в тръбопроводите и допринася за намаляване или елиминиране на възможността…

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.