Изсмукване от заваръчно производство

Partner: Изсмукване от заваръчно производство

Референтна реализация на технология за изсмукване от заваръчно производство с помощта на наше филтриращо оборудване G&G Jet BAG.

При прилагане на изсмукване от заваряващо производство гарантираме дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда, минимум 3 до 5 години работа на филтриращото устройство. Филтърът е оборудван с интелигентно управляващо регенеративно устройство, което спестява разходите за сгъстен въздух.

Няколко вида филтриращо оборудване могат да се използват за изсмукване от заваряващо производство. Касетъчни филтри, текстилни филтри и ламелни филтри.

За нас е голямо вдъхновение, когато клиентът избира технология, както по отношение на разходите за придобиване, така и главно по отношение на експлоатационните разходи. Нашите текстилни филтри имат дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда при прилагане на изсмукване от заваряващо производство. В сравнение с касетъчните филтри експлоатационният живот е около 5 до 10 пъти по-дълъг. В сравнение с ламелните филтри нашите текстилни филтри имат по-нисък спад на работното налягане, което влияе положително на общата консумация на електроенергия за използвания вентилатор.

Нашето филтриращо оборудване G&G Jet BAG, приложимо за изсмукване от заваряващо производство, е снабдено с плоски текстилни ръкави, които регенерират автоматично с помощта на сгъстен въздух. Конструкцията на филтъра е проектирана така, че изсмуквания въздух с примеси преминава през филтърна кутия в направление надолу. Проектираният поток помага за отвеждане на отделения прах в направление на бункера и намалява загубата на налягане във филтриращата среда. Регенерацията на филтриращата среда се контролира от интелигентен блок, който задейства регенерацията само в случай на увеличаване на загубите на налягане. При ниски загуби на налягане филтърното устройство не регенерира и така се спестяват разходите за сгъстен въздух. С увеличаване на загубата на налягане расте и интензитетът на регенерация с помощта на импулси сгъстен въздух. Реализацията на поръчката бе осигурена от наша партньорска компания като генерален изпълнител.

Филтриращо оборудване за изсмукване от заваръчно производство

Филтриращото оборудване G&G Jet BAG, приложимо при изсмукване от заваръчно производство, е изгодно за потребителя с ниските си разходи за подмяна на филтриращата среда и дългия експлоатационен живот на филтърните ръкави. Като филтрираща среда се използват плоски филтърни ръкави от нетъкан текстил с повърхностно тегло най-малко 500g/m2. Като производител за изсмукване от заваръчно производство гарантираме дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда, минимално 22 000 работни часа. При изсмукване в автомобилната индустрия, при заваряване на мазни железни листове, е необходимо да се включи преди филтриращото устройство станцията за дозиране на сорбент. Сорбентната станция осигурява дозиране на сорбент CaOH2 в смукателния тръбопровод преди филтъра. Тази система изсушава мазнината от праха и увеличава регенеративната способност на филтъра.

Използваното оборудване за филтриране G&G Jet BAG 12-6-20-55 можете да намерите в нашия каталог тук.

Odsávání svařovacího kouře filtrace svařovny odsávání kouře

převoz filtru filtr ve svařovně

Други референции

Обезпрашаване на линия за трошене на корабокрушение

Partner: Обезпрашаване на линия за трошене на корабокрушение

След това въздухът се отвежда към циклонни сепаратори, където грубите частици от леката фракция се отделят. Уловените по този начин…

Топлоизолация на тръби

Partner: Топлоизолация на тръби

В същото време топлоизолацията на тръбопровода предотвратява охлаждането на газа в тръбопроводите и допринася за намаляване или елиминиране на възможността…

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.