Изсмукване от заваръчно производство

Partner: Изсмукване от заваръчно производство

Референтна реализация на технология за изсмукване от заваръчно производство с помощта на наше филтриращо оборудване G&G Jet BAG.

При прилагане на изсмукване от заваряващо производство гарантираме дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда, минимум 3 до 5 години работа на филтриращото устройство. Филтърът е оборудван с интелигентно управляващо регенеративно устройство, което спестява разходите за сгъстен въздух.

Няколко вида филтриращо оборудване могат да се използват за изсмукване от заваряващо производство. Касетъчни филтри, текстилни филтри и ламелни филтри.

За нас е голямо вдъхновение, когато клиентът избира технология, както по отношение на разходите за придобиване, така и главно по отношение на експлоатационните разходи. Нашите текстилни филтри имат дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда при прилагане на изсмукване от заваряващо производство. В сравнение с касетъчните филтри експлоатационният живот е около 5 до 10 пъти по-дълъг. В сравнение с ламелните филтри нашите текстилни филтри имат по-нисък спад на работното налягане, което влияе положително на общата консумация на електроенергия за използвания вентилатор.

Нашето филтриращо оборудване G&G Jet BAG, приложимо за изсмукване от заваряващо производство, е снабдено с плоски текстилни ръкави, които регенерират автоматично с помощта на сгъстен въздух. Конструкцията на филтъра е проектирана така, че изсмуквания въздух с примеси преминава през филтърна кутия в направление надолу. Проектираният поток помага за отвеждане на отделения прах в направление на бункера и намалява загубата на налягане във филтриращата среда. Регенерацията на филтриращата среда се контролира от интелигентен блок, който задейства регенерацията само в случай на увеличаване на загубите на налягане. При ниски загуби на налягане филтърното устройство не регенерира и така се спестяват разходите за сгъстен въздух. С увеличаване на загубата на налягане расте и интензитетът на регенерация с помощта на импулси сгъстен въздух. Реализацията на поръчката бе осигурена от наша партньорска компания като генерален изпълнител.

Филтриращо оборудване за изсмукване от заваръчно производство

Филтриращото оборудване G&G Jet BAG, приложимо при изсмукване от заваръчно производство, е изгодно за потребителя с ниските си разходи за подмяна на филтриращата среда и дългия експлоатационен живот на филтърните ръкави. Като филтрираща среда се използват плоски филтърни ръкави от нетъкан текстил с повърхностно тегло най-малко 500g/m2. Като производител за изсмукване от заваръчно производство гарантираме дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда, минимално 22 000 работни часа. При изсмукване в автомобилната индустрия, при заваряване на мазни железни листове, е необходимо да се включи преди филтриращото устройство станцията за дозиране на сорбент. Сорбентната станция осигурява дозиране на сорбент CaOH2 в смукателния тръбопровод преди филтъра. Тази система изсушава мазнината от праха и увеличава регенеративната способност на филтъра.

Използваното оборудване за филтриране G&G Jet BAG 12-6-20-55 можете да намерите в нашия каталог тук.

Odsávání svařovacího kouře filtrace svařovny odsávání kouře

převoz filtru filtr ve svařovně

Други референции

Обезпрашаване на каменна кариера

Partner: Обезпрашаване на каменна кариера

Филтърът G&G Fan BAG e оборудван с атмосферна регенерация на филтриращата среда. Регенерацията се осигурява от регенерираща количка и вентилатор…

Филтър за димни газове за енергетика

Partner: Филтър за димни газове за енергетика

Филтърът G&G Ceramic JET e снабден с керамични филтриращи пръти с температурна устойчивост 1200°C. Филтърът е пряко проектиран за обезпрашаване…

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.