Изсмукване на заваръчен дим

Partner: Изсмукване на заваръчен дим

При изсмукване и филтриране на заваръчни димове нашите филтриращи устройства постигат дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда и ниски разходи за подмяна на филтриращата среда.

Нашата доставка включва производство и внедряване на филтриращо оборудване G&G Jet BAG за прилагане за изсмукване на заваръчни димове. Филтриращото устройство е оборудвано с автоматична регенерация на филтриращата среда с помощта на сгъстен въздух. Изсмукването се извършва от радиален високопродуктивен вентилатор за високо налягане. Филтриращото устройство G&G JET BAG за прилагане при заваряване осигурява непрекъсната изсмукваща мощност и притежава дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда – най-малко 5 години при работа на две смени.

Филтриращи устройства

Доставеното от нас филтриращо оборудване тип G&G Jet BAG е филтриращо оборудван с плоски текстилни ръкави, снабдено с автоматично регенериране на филтриращата среда с помощта на противопосочен сгъстен въздух. Загубата на налягане на филтриращото устройство се поддържа с помощта на интелигентен управляващ модул. Регенерацията при ниско запушване на филтриращата среда не регенерира, докато спадът на налягането не се покачи до предварително дефинирана стойност. При по-високи стойности на спад на налягането, интензитетът на регенерация се увеличава. Тази система осигурява спестяване на сгъстен въздух, необходим за регенерация.

Разходи за подмяна на филтриращата среда

Нашата компания се фокусира върху минимизиране на експлоатационните разходи, които произтичат от работата на филтриращото оборудване. За редица наши филтриращи устройства G&G Jet BAG гарантираме минимален експлоатационен период на филтриращата среда 22 000 работни часа. Използваме конвенционални филтриращи среди, които често се предлагат на пазара. Гарантираме ниски разходи за подмяна на филтриращата среда. При прилагане на изсмукване на димове при заваряване, първата подмяна обикновено е след 5 години работа на филтъра.

Други референции

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.