Изсмукване на прах при шлайфане

Partner: Изсмукване на прах при шлайфане

Опция за използване на нашето филтриращо оборудване G&G Jet BAG за изсмукване и филтриране на прах при шлайфане.

Нашите филтриращи устройства постигат дълъг експлоатационен живот на филтриращата среда и ниски разходи за подмяна при филтриране на шлифовъчния прах.

Нашата доставка включва производство и доставка на филтриращото оборудване G&G Jet BAG за прилагане на изсмукване на прах при шлайфане. Филтриращото устройство е оборудвано с автоматична регенерация на филтриращата среда с помощта на сгъстен въздух. Филтриращата среда са плоски филтриращи ръкави от нетъкан текстил. Изсмукването осигурява радиален вентилатор за високо налягане с висока ефективност. Филтриращото устройство G&G Jet BAG за прилагане на изсмукване на прах при шлайфане гарантира непрекъсната изсмукваща мощност и притежава дълъг експлоатационен период на филтриращата среда – най-малко 5 години при работа на две смени. Доставихме филтриращото оборудване на нашия партньор. компания GreMi KLIMA, s.r.o.

Специфичност на филтърния блок

Филтриращото устройство G&G Jet BAG е оборудвано с камера за предварително разделяне на прах при шлайфане, което осигурява отделяне на по-грубия прах от шлайфане, за да не повреди филтриращата среда. Регенериращата система е разположена в горната част на филтриращото устройство, така че да може изпускателният тръбопровод на филтрирания въздух да бъде свързан в долната част на корпуса на филтъра. Това разположение на системата за регенерация помага при регенерация на филтриращата среда и филтърният блок има по-нисък спад на налягането при работа на филтъра. Регенерацията на филтриращото устройство е оборудвано с интелигентен контролен блок, който реагира на размера загуби на налягане във филтриращото устройство. Ако спадът на налягане на филтъра е нисък, регенерацията е изключена. С увеличаването спада на налягането на филтъра, расте и интензитетът на регенерация с помощта на сгъстен въздух. Филтриращото устройство носи икономии на сгъстен въздух за регенерация на филтъра в сравнение с конвенционалните системи за управление на регенерация.

При изсмукване на прах при шлифоване възниква изсмукване както на много фини прахови частици, така и на груб шлифовъчен прах, който причинява абразивно износване на смукателния тръбопровод. За реализацията беше използван изсмукващ тръбопровод в заварена, дебелостенна конструкция за минимизиране ефекта от абразивно износване от шлифовъчния прах

Други референции

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.