Обезпрашаване на каменна кариера

Partner: Обезпрашаване на каменна кариера

Важна референция за прилагане на филтриращо оборудване за обезпрашаване на каменна кариера.

Филтърът G&G Fan BAG e оборудван с атмосферна регенерация на филтриращата среда. Регенерацията се осигурява от регенерираща количка и вентилатор за високо налягане. Използването на филтриращото устройство е идеално за прилагане при нелепкав прах и там, където не е наличен сгъстен въздух за JET регенерация.

Атмосферно регенериран филтър за обезпрашаване на каменна кариера

Филтърът G&G Fan BAG е филтриращо устройство за обезпрашаване на каменни кариери, асфалтови покрития и производства, където не е на разположение сгъстен въздух за регенерация. Филтърът е идеален за филтриране на сухи, нелепкави прахове. Регенерирането на филтриращата среда се осигурява от автоматично преместваща се количка, която е разположена от чистата страна на филтъра. Регенериращата количка осигурява почистване на отделните редове филтриращи джобове, разположени един върху друг. Източникът на регенериращия въздух е вентилатор за високо налягане, който е разположен на тавана на филтриращото устройство. Регенерацията се извършва онлайн по време на работа. При достигане на крайна позиция количката продължава цикъла на регенерация. След изключване на филтъра преминава довършване на регенерацията, когато регенериращата количка изпълнява два цикъла на регенерация и паркира в паркираща позиция извън зоната на филтриращите елементи.

Плоски филтриращи джобове

Филтриращите елементи са хоризонтално разположени плоски филтриращи джобове, които във филтърния шкаф са захванати на предната и задната страна. Пружинена ключалка осигурява тясно свързване при монтиране на филтриращия джоб. Филтриращото устройство за обезпрашаване на каменна кариера е оборудвано с камера за предварително разделяне, която осигурява равномерно разделяне на потока вътре във филтриращия блок в съотношение 60/40%. 60% от изсмукваната въздушна маса се подава към филтриращия шкаф в горната част на филтъра, а 40% от въздушната маса в долната част на филтъра. Грубите частици директно се отделят в камерата за предварително разделяне, които падат свободно в бункера и не влизат в контакт с филтриращите елементи. Предимството на плоските филтриращи джобове е отлично съотношение на площта на филтъра към размера на филтриращия шкаф.

За филтъра G&G Fan BAG ще прочетете тук. Дейностите по внедряване и монтаж бяха осигурени от фирмата изпълнител V-dusting.

Други референции

Филтър за димни газове за енергетика

Partner: Филтър за димни газове за енергетика

Филтърът G&G Ceramic JET e снабден с керамични филтриращи пръти с температурна устойчивост 1200°C. Филтърът е пряко проектиран за обезпрашаване…

Изсмукване на прах в металургично производство

Partner: Изсмукване на прах в металургично производство

Нашата доставка включва производство и реализация на филтриращо оборудване за изсмукване на прах тип G&G Jet BAG. Тези филтри са…

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.