Цилиндричен силоз – производство и монтаж

Partner: Цилиндричен силоз – производство и монтаж

Нашите опции включват производството и монтажа на цилиндричен силоз за съхранение на полимерни добавки.

Предметът на поръчката е проект, производството и внедряване на система за съхранение и дозиране на полимерни добавки за по-нататъшна технологична обработка. Основната част от изпълнението се състои от цилиндричен силоз, оборудван с филтриращо устройство за обезвъздушаване на пневматичния транспорт. Системата за изнасяне на материал от силоза е решена с помощта на шнеков транспортьор, претеглящ бункер и система за транспортиране с подналягане – вентилаторно транспортиране. Производството на всички компоненти се осигурява от G&G filtration, s.r.o., генералната доставка на строежа се осигурява от G&G filtration CZ, s.r.o.

Цилиндричен силоз за съхранение на насипни материали, дървени стърготини и трески

G&G силозите от нашето производство служат за съхранение на насипни материали. Също така използваме цилиндричния силоз за съхранение на материали като дървени стърготини, отпадъци от рендосване и цепене, възникващи в дървообработващата промишленост. Най-честото приложение на силозите е осигуряване на оперативно подаване на гориво за котелното помещение. Освен това те се ползват за осигуряване на оперативен запас от материал за линията за брикети или като склад на материал за експедиция на отпадъци. Силозите G&G могат да бъдат оборудвани с шнек изпразваща система в долната конусна част на бункера със затваряне с помощта на ротационен питател на изхода на материала. За пълнене на силоза най-често се използва пневматичен транспорт на материали с ползване на филтриращо устройство, разположено на тавана на силоза. При транспортиране на трески е възможно използване на циклонен сепаратор, разположен на тавана на силоза. Цилиндричният силоз може да е оборудван с взривни мембрани за възможно съхраняване на експлозивни прахове, стълба за достъп и сух противопожарен щранг.

Производството на цилиндричен силоз винаги се извършва според конкретното задание от страна на инвеститора. В зависимост от нуждите на клиента доставяме силози в изпълнение със стоманена конструкция за поставяне с височина на подлеза за товарен камион. Стандартно се поставя бетонна плоча със следващо транспортиране на материала към котелното помещение, производството на брикети или по-нататъшна обработка.

Цилиндричният силоз ще намерите в нашия каталог тук

válcové silo silo instalace sila segmentové silo filtr na sile

Други референции

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.