Топлоизолация на тръби

Partner: Топлоизолация на тръби

Изпълнихме поръчки за топлоизолация на тръбопроводи. Топлоизолацията на тръбите предпазва потребителя или оператора от риска от изгаряния от горещи повърхности на тръбните части.

В същото време топлоизолацията на тръбопровода предотвратява охлаждането на газа в тръбопроводите и допринася за намаляване или елиминиране на възможността за кондензация на пари от вътрешната страна на тръбопроводите.

За топлоизолация винаги изхождаме от изчисляването на дебелината на изолацията от минерална вата или Sibral според температурата на добивания газ.

Като защита срещу повреда на изолационния слой използваме поцинкована ламарина или алуминиева ламарина. Покривният слой на тръбния лист се формира на място от намотките. По време на отдалечени внедрения (предимно извън територията на Чешката република), ние подготвяме изработени по поръчка листове в нашето производство и след това ги изпращаме като LEGO система.

Реализирахме нашите поръчки за топлоизолация за фирмата партньор TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.

Други референции

Обезпрашаване на линия за трошене на корабокрушение

Partner: Обезпрашаване на линия за трошене на корабокрушение

След това въздухът се отвежда към циклонни сепаратори, където грубите частици от леката фракция се отделят. Уловените по този начин…

Разделяне на резници с помощта на ротационен сепаратор

Partner: Разделяне на резници с помощта на ротационен сепаратор

Резниците се отделят на вътрешния екран на сепаратора, който се регенерира от чистачките на ротора на сепаратора. Праховите частици продължават…

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.