Топлоизолация на тръби

Partner: Топлоизолация на тръби

Изпълнихме поръчки за топлоизолация на тръбопроводи. Топлоизолацията на тръбите предпазва потребителя или оператора от риска от изгаряния от горещи повърхности на тръбните части.

В същото време топлоизолацията на тръбопровода предотвратява охлаждането на газа в тръбопроводите и допринася за намаляване или елиминиране на възможността за кондензация на пари от вътрешната страна на тръбопроводите.

За топлоизолация винаги изхождаме от изчисляването на дебелината на изолацията от минерална вата или Sibral според температурата на добивания газ.

Като защита срещу повреда на изолационния слой използваме поцинкована ламарина или алуминиева ламарина. Покривният слой на тръбния лист се формира на място от намотките. По време на отдалечени внедрения (предимно извън територията на Чешката република), ние подготвяме изработени по поръчка листове в нашето производство и след това ги изпращаме като LEGO система.

Реализирахме нашите поръчки за топлоизолация за фирмата партньор TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.

Други референции

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Искате да станете партньор?

Партньорството Ви дава достъп до онлайн каталога на партньорите, включително информация за цените, автоматично генерирани оферти и тяхната история. Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу. Нашият отдел продажби ще се свърже с Вас.