Конфигуратор

Добре дошли в отдел "Производство

Ние произвеждаме технологии за филтриране на въздуха от входящия материал до крайния продукт.

G&G production

Произвеждаме технологии за филтриране на въздуха от изходния материал до крайния продукт

Производственото подразделение на G&G е производствено предприятие. Ние произвеждаме от входящия материал до крайния продукт. Изрязваме листовете с професионален лазерен център Amada, след което ги огъваме, заваряваме, боядисваме, сглобяваме и изпращаме. Разполагаме със собствен цех за шиене на филтърни материали. Модернизираме машините си, като се сдобиваме с 3D лазер за изпичане на формата на металургичен материал и почистващ лазер за почистване и грапавост на заварките преди боядисване. Производственото ни хале е разположено с изглед към красивите ниски Татри, така че приоритет за нас е екологичното функциониране на собственото ни производство с минимизиране на въздействието на дейността върху околната среда.

Свържете се с нас

Съвременните технологии са от съществено значение. Необходими са качествени хора.

В тази специфична област на производство по поръчка всички наши служители трябва да разбират техническите чертежи толкова добре, колкото и занаята си. Разполагаме с най-модерните производствени машини, за да направим работата си по-ефективна. Но нашето ноу-хау се крие в знанията, опита и професионализма на нашите служители.

Търсим глобални бизнес партньори: присъединете се към нас и разширете бизнеса си в международен план

В днешния взаимосвързан свят е необходимо постоянно търсене на нови пазари и възможности за растеж и разширяване. Ето защо се обръщаме към потенциални бизнес партньори от цял свят, които се интересуват от сътрудничество с нас в рамките на нашето взаимно проспериращо сътрудничество.

Форма за контакт BG
Mapa evropy

Нашите партньори

Tenmat Ltd.
INDUFIL HUNGÁRIA KFT.
TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.
Luwex, a.s.
GreMi KLIMA, s.r.o.
TRANSPORTA Technology s.r.o.
ADK Klima s.r.o.
Deuzer
Всички партньори