Конфигуратор

Добре дошли в отдел "Инженеринг

 

Подготвяме раздела, моля, бъдете търпеливи :-)

 

.

G&G engineering

Проектираме и изграждаме технологични единици. Технологиите са това, което ни харесва.

Инженерното подразделение на G&G е специализирано в изготвянето на проучвания, проекти, проектна документация, а след това и на общи доставки на технологични линии. Ние се наслаждаваме на всичко, което е сложно. Специализирани сме в технологични линии за леярни и заводи за рециклиране. G&G engineering е създадена чрез придобиване на мажоритарен дял в Moravia Industry s.r.o., чиято дейност и структура на партньорските компании ще бъдат допълнително стабилизирани и развити. Благодарение на нашия опит в областта на леярските технологии - пещи за топене, леярски машини, машини за бластиране и подемно-транспортно оборудване, ние ще участваме значително и във внедряването на производствени технологии за леярни и металургични предприятия.

Форма за контакт

Продаваме машини за леене под ниско налягане и промишлени пещи

Сътрудничим си с водещи производители на машини за леене и се фокусираме върху машини за леене под ниско налягане за алуминиеви и магнезиеви сплави. Тази технология се използва широко в автомобилната индустрия. В областта на промишлените пещи си сътрудничим с производители от цял свят и можем да разчитаме на собствения си дългогодишен опит в областта на промишленото отопление. Предлагаме широка гама от продукти, която включва пещи за топене на сплави на цветни метали, термична обработка, изпичане, сушене, а също и лабораторни пещи.

Търсим глобални бизнес партньори: присъединете се към нас и разширете бизнеса си в международен план

В днешния взаимосвързан свят е необходимо постоянно търсене на нови пазари и възможности за растеж и разширяване. Ето защо се обръщаме към потенциални бизнес партньори от цял свят, които се интересуват от сътрудничество с нас в рамките на нашето взаимно проспериращо сътрудничество.

Форма за контакт BG
Mapa evropy

Нашите партньори

Tenmat Ltd.
INDUFIL HUNGÁRIA KFT.
TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.
Luwex, a.s.
GreMi KLIMA, s.r.o.
TRANSPORTA Technology s.r.o.
ADK Klima s.r.o.
Deuzer
Всички партньори