Конфигуратор

Добре дошли в отдела за контрол

Проектираме и произвеждаме електрически разпределители за филтриращи системи.

От проектирането през производството до внедряването.

G&G control, s.r.o.

Ние проектираме, разработваме и произвеждаме електрически разпределителни табла, вкл. MaR

Ние предлагаме цялостни решения в областта на електрическите разпределителни устройства и измерванията и контрола (MaR). Нашите услуги включват проектиране, инженеринг и производство на електрически разпределителни устройства, които са проектирани по поръчка, за да отговарят на нуждите на клиента и да отговарят на всички стандарти и изисквания. По време на производството на електрически разпределителни устройства ние гарантираме прецизност на проектирането, внимателно сглобяване на отделните компоненти и контрол на качеството. В съответствие с действащите стандарти извършваме тестове за устойчивост на външни въздействия, електромагнитна съвместимост и други параметри.

Свържете се с нас

Интелигентно управление на технологиите

Подразделението G&G Control е специализирано в интелигентното управление на технологиите за филтриране, за да осигури ефективни решения за подобряване на качеството на въздуха. С помощта на иновативни алгоритми и усъвършенствани сензори можем да оптимизираме работата на филтриращите системи, да намалим консумацията на енергия и да удължим живота на медиите. По този начин помагаме да се намалят емисиите на парникови газове и да се сведе до минимум въздействието на промишлеността върху околната среда.

Търсим глобални бизнес партньори: присъединете се към нас и разширете бизнеса си в международен план

В днешния взаимосвързан свят е необходимо постоянно търсене на нови пазари и възможности за растеж и разширяване. Ето защо се обръщаме към потенциални бизнес партньори от цял свят, които се интересуват от сътрудничество с нас в рамките на нашето взаимно проспериращо сътрудничество.

Форма за контакт BG
Mapa evropy

Нашите партньори

Tenmat Ltd.
INDUFIL HUNGÁRIA KFT.
TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.
Luwex, a.s.
GreMi KLIMA, s.r.o.
TRANSPORTA Technology s.r.o.
ADK Klima s.r.o.
Deuzer
Всички партньори