Приложение

Всмукване на вибриращи шлифовъчни машини при шлайфане на шпакловка

Всмукване на вибриращи шлифовъчни машини при шлайфане на шпакловка

Ние произвеждаме филтърни устройства с високо налягане за извличане на вибриращи шлифовъчни машини при шлайфане на шпакловка. Всмукване на вибриращи мелници се състои в свързване на смукателен маркуч под високо налягане директно към дюзата на вибриращата мелница. Уплътнителят се изсмуква чрез шкурка, която вече е оборудвана със смукателни отвори от производителя. Когато се използва засмукване на уплътнителя под високо налягане директно от мелницата, шлифованият прах не се разпространява в зоната на шлайфащата кабина, а се засмуква директно във филтърния блок за високо налягане.

Ние произвеждаме както малки системи за извличане на една вибрационна шлайфмашина за уплътнители, така и централни системи с високо налягане, които се използват за централно извличане на цели кабини за шлайфане, където се засмукват до 10 шлифовъчни машини едновременно. Екстракция с високо налягане се използва и в автобоите за извличане на шлайфане на бои по време на ремонт на каросерията. Системата за извличане на уплътнителя е снабдена с турбина за екстракция с висок вакуум, която се управлява от честотен преобразувател в зависимост от броя на използваните шлифовъчни машини.
Всмукване на вибриращи мелници

Високо вакуумно извличане на мелнички


Ние произвеждаме G&G Vacuum JET. Те са филтри с висока вакуум, предназначени за централни смукателни системи за шлайфане на уплътнители. Висок вакуум единици са предназначени за всмукване капацитет от 200 м3/ч до 8000 м3/ч при обща вакуум до -70 кРа. Филтрите са предназначени за прах без риск от експлозия и когато са оборудвани със защитна мембрана, блоковете са проектирани за прах с риск от експлозия съгласно ATEX. Ние произвеждаме филтри Micro JET, оборудвани с високо вакуумна турбина за най-малките системи за извличане на уплътнители. Филтърните блокове са оборудвани с автоматична регенерация на филтърната среда посредством противоток на сгъстен въздух. Отделеният шпакловъчен прах се натрупва в събирателен контейнер с обем от 20 до 200 литра според изискванията на клиента или според броя на смукателните мелнички.

Всмукване на вибриращи мелници

Професионално извличане по време на ремонт на боя


Извличането на ремонти на боядисани части се извършва в затворени кабини с централно разпределение на изпускателната тръба. Използваме тръби от неръждаема стомана с високо налягане, свързани чрез скоби. В отделните краища на смукателната тръба е монтиран пневматично отварящ се спирателен вентил. Клапата се управлява чрез отвеждане на сгъстен въздух от вибрираща мелница. Веднага след като работникът смила, затварящата клапа се отваря автоматично и по този начин мелницата е свързана към засмукването. Чрез свързване на мелницата към смукателната система, системата за филтриране автоматично увеличава своята всмукателна мощност. Ако работникът спре да използва мелницата, всмуканият въздух на мелницата ще бъде прекъснат, затварящата клапа ще се затвори и филтърният блок автоматично ще намали мощността на засмукване. Проектираме и доставяме професионални системи за цехове за боядисване и цехове за шлайфане на непрекъснати линии в автомобилната промишленост, производството или ремонта на вагони и автобуси.

Свържете се с нас

Хайде да работим заедно


Ако се занимавате с придобиване или реконструкция на екстракционна система в шлифовъчен цех или цех за боядисване, ние ви предлагаме сътрудничество при проектирането и обработката на проектна документация, производството на цялостна екстракционна система и внедряването на цялата технология на екстракция. Ще се радваме, ако се свържете с нас.